• Standaard header

Karelië

Karelië is de historische regio in Noord-Europa die voor het grootste deel in Rusland ligt. Het Russische Karelië maakt heeft als hoofdstad Petrozavodsk. Het gebied kent historische landstreken als Ladoga-Karelië en Oost-Karelië. Dit laatste gebied omvat het noordelijke Wit-Karelië en het zuidelijke Olonets-Karelië.

Rust én avontuur in Russisch Karelië
Hou je van rust, dan is een rondreis door het schitterende Karelië echt iets voor jou. Bezoek de vele kloosters en grotten van deze streek en geniet van het moois dat de natuur hier te bieden heeft. Tijdens een wandeling door de ongerepte natuur vind je bijzondere flora en fauna.

De uitgestrekte bossen zijn ook uitermate geschikt voor een avontuur per sneeuwscooter. Dus als je voor adventure gaat, dan kom je in Karelië gegarandeerd aan je trekken. Zo'n sneeuwscootersafari is een geweldig alternatief voor een huskytocht in het Finse gedeelte van Karelië. Als je je grenzen wilt verleggen, beleef je in de wildernis van Karelië een onvergetelijk avontuur!

Het Russische Karelië is een perfecte reisbestemming zowel in de zomer als de winter. In dit gebied krijg je het authentieke Rusland te zien met z'n traditionele dorpjes. Piter reizen is dé specialist voor reizen naar Karelië in Rusland.

Nieuws

 • Nieuwe naam bevestigt onze kracht

  Een andere bedrijfsnaam! Met trots presenteren we onze nieuwe naam: Visit Russia. Een naam die 100% past bij onze organisatie.....

  Lees meer
 • De ultieme roadtrip

  Vergeet een stedentrip naar Moskou of Sint Petersburg, een rondreis door de g...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Stedentrip Moskou

  Stedentrip Moskou

  Wat zou een immens land als Rusland zijn zonder grootse hoofdstad? Van prachtige gebouwen tot monumenten, Moskou is imposant..

  Lees meer
 • Stedentrip Sint Petersburg

  Stedentrip Sint Petersburg

  Sint Petersburg: culturele hoofdstad van Rusland, een stad van pracht en praal...

  Lees meer
 • Rondreis Gouden ring

  Rondreis Gouden ring

  Bij de naam Gouden Ring moet je denken aan een verzameling van historische steden in het westen van Rusland...

  Lees meer
 • Maurice

  "Just back from a road trip through Russia – we just saw a little bit of an amazing country."

  Maurice
 • Johan

  "Ik kijk met plezier terug op het verblijf in Sint Petersburg. Een prachtige stad, schitterende musea en kerken en een uitsteke"

  Johan
 • Eric

  "De 2,5 dag excursies waren boven verwachting, wat naast de mooie bezoeken en de prettige rondritten door de gids Katja"

  Eric
 • Grace

  "We hebben een geweldige rondleiding gehad door ST. Petersburg met de gids, Katja, door Visit Russia geregeld."

  Grace

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.