• Adventure

Adventure

Zin in actie en avontuur? Dan zijn onze Adventure Tours echt iets voor jou. Anders dan anders laten deze avontuurlijke reizen je het uitgestrekte Rusland ontdekken. Onze topper in stoere Rusland vakanties is de rondreis naar de gouden ring per UAZ Bukhanka. Maar het reisaanbod van Visit Russia bevat natuurlijk meer. Wat denk je van kanoën door de grachten van Sint Petersburg of raften in Karelië? Een sneeuwscootersafari of hondensledetocht door het uitgestrekte landschap van Rusland? Ook maken we het mogelijk om per hovercraft over een bevroren meer naar Kizhi te reizen. Adrenaline moet stromen toch?

Wie durft? Toeren met een UAZ!

Heel populair onder de avonturiers zijn onze Adventure Tours met een echte Russische UAZ Bukhanka. Want naast de pracht en praal met sprookjesachtige uitzichten, kunst en het mooiste ballet, biedt Rusland volop avontuur. Rusland is ook dat immense land met ongerepte natuur, pure dorpjes en eindeloze wegen. Om daar met een UAZ doorheen te cruisen, dát geeft je reis een extra dimensie. Leuk met vrienden, familie of je eigen gezin. De oudere kinderen willen gegarandeerd ook mee op zo’n Russisch avontuur.

Visit Russia off road

Als je over de hobbelige wegen van Rusland rijdt, is een robuuste UAZ Bukhanka onverwoestbaar. Precies zoals de Russische autofabrikant het bedoeld heeft: de UAZ moest een held zijn in het terrein.

Van must-see’s tot bijzondere spots

Regel je bij ons een Adventure Tour, dan krijg je iedere reisdag weer een andere indruk van Rusland. Dit vakantieland kent zoveel gezichten, dat het je keer op keer blijft verrassen. Dat gebeurt ons ook nog steeds, terwijl we er al zo vaak zijn geweest. Het mooie van onze excursies is dat je zowel de highlights als de meer onbekende musea, theaters, kathedralen en plaatsen gaat zien. En natuurlijk zoeken we het avontuur op, dus leg de GoPro camera maar vast klaar!

Nieuws

 • LAST MINUTE AANBIEDING!!! Winter in Rusland

  LAST MINUTE AANBIEDING!!! Op 2 maart vertrekken we voor 7 dagen naar Sint ...

  Lees meer
 • Visum aanvragen

  Het aanvragen van een visum lijkt veel werk maar met een beetje hulp kan iedereen het zelf regelen.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Stedentrip Moskou

  Stedentrip Moskou

  Wat zou een immens land als Rusland zijn zonder grootse hoofdstad? Van prachtige gebouwen tot monumenten, Moskou is imposant..

  Lees meer
 • Stedentrip Sint Petersburg

  Stedentrip Sint Petersburg

  Sint Petersburg: culturele hoofdstad van Rusland, een stad van pracht en praal...

  Lees meer
 • Rondreis Gouden ring

  Rondreis Gouden ring

  Bij de naam Gouden Ring moet je denken aan een verzameling van historische steden in het westen van Rusland...

  Lees meer
 • Rondreis Karelië

  Rondreis Karelië

  Karelië is de historische regio in Noord-Europa die voor het grootste deel in Rusland ligt...

  Lees meer
 • Annemieke

  "Jacco heeft een leuke reis samengesteld waardoor ik een heel mooie indruk van Rusland heb gekregen. Ik wil nog een keer!"

  Annemieke
 • Cobie en Willem

  " Hierbij laten wij weten, na de foto's op een sticky te hebben gezet, de reis weer helemaal opnieuw beleefd hebben. "

  Cobie en Willem
 • Maurice

  "Just back from a road trip through Russia – we just saw a little bit of an amazing country."

  Maurice
 • Johan

  "Ik kijk met plezier terug op het verblijf in Sint Petersburg. Een prachtige stad, schitterende musea en kerken en een uitsteke"

  Johan
 • Eric

  "De 2,5 dag excursies waren boven verwachting, wat naast de mooie bezoeken en de prettige rondritten door de gids Katja"

  Eric
 • Grace

  "We hebben een geweldige rondleiding gehad door ST. Petersburg met de gids, Katja, door Visit Russia geregeld."

  Grace

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.